FCSB are parte de un sezon catastrofal în ampionatul intern, iar noul director sportiv Narcis Răducan anunță măsuri radicale și imediate. 

Roș-albaștrii sunt la cea de-a patra înfrângere consecutivă. Aseară, au fost învinși și de cei de la Poli Iași (1-2, la Pitești).

Narcis Răducan a anunțat că vor fi luate măsuri atât la nivelul lotului, cât și al băncii tehnice.

„Trebuie intervenit ferm și rapid. Vom analiza și vom lua și măsuri. Dar așa nu se poate continua pentru că nu ne îndreptăm spre performanță.

Trebuie să luăm decizii pentru că istoria clubului e mai departe de cele 4 înfrângeri. Foarte rapid, de mâine, de poimânie trebuie să luăm decizii, atât la nivelul sfaff-ului tehnic, cât și în ceea ce privește lotul de jucători. În felul acesta nu putem ajunge în decembrie alături de CFR. Dacă totul era în regulă, probabil nu mă suna Gigi Becali.

Pe mine nu mă sperie, eu știu ce e de făcut în perimetrul meu, e important să luăm deciziile potrivite pentru că nu e simplu. E un șir istoric negativ care nu face cinste acestui club, nu e permis așa ceva, de aceea eu cred ca trebuie intervenit.

E în pericol și această dublă cu Guimaraes, am văzut că au făcut egal cu Boavista. E mult superioară față de fostul adversar. Se pot schimba foarte multe, dar nu obișnuiesc să dau verdicte la 10 minute după meci.

Foto: Captură Digi Sport

Am mai trecut prin astfel de momente, nu se termină lumea, important e să lucrăm in echipă, să fim inspirați.

Era greu să scoți echipa din impas. Aici avem de toate din punct de vedere material, dar nu e de ajuns să faci performanță, trebuie sa fii inspirat și în ceea ce înseamnă comunicare și altele.

Dar veți vedea că lucrurile se vor schimba imediat. Dacă se va ajuge la această concluzie, vom schimba și banca tehnică, nu e nimic nou, dar se va lua decizia impreună”, a declarat Narcis Răducan.