RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Anunț trist făcut în urmă cu puțin timp în România! O cunoscută sportivă a murit la doar 21 de ani

O nouă veste cutremurătoare a întristat întreaga lume a sportului din România, asta după una dintre cele mai împătimite tinere sportive din țară s-a stins din viață la vârsta de doar 21 de ani!

Suferința s-a abătut din păcate din nou peste tot ceea ce privește sportul din țara noastră, asta deoarece una dintre cele mai promițătoare tinere fotbaliste din România a decedat, după mai mulți ani în care a dat o luptă aprigă cu o boală necruțătoare.

Georgiana Onea s-a stins din viață la doar 21 de ani după o luptă îndelungată cu o afecțiune nemiloasă. Sportiva din comuna Păunești, județul Vrancea, a pierdut azi-noapte cel mai greu meci al vieții sale, după ce o boală cumplită care îi afecta oasele nu a mai putut fi vindecată.

Sursa foto: vrancea24.ro

Fosta sportivă a primit ajutor din partea multor persoane pe parcursul luptei cu boala, astfel că mai mulți vrânceni din țară și din străinătate, cât și cei de la Asociația Județeană de Fotbal Vrancea s-au mobilizat și au încercat să facă tot posibilul pentru a-i da o mână de ajutor Georgianei Onea în cursa neîntreruptă pe care a avut-o ani la rând cu nefericita afecțiune.

Citește și Florin Talpan şi-a găsit naşul! “Palmaresul va fi câştigat de FCSB”

În data de 11 decembrie 2017, la Adjud a avut loc un eveniment caritabil care a avut ca scop ajutorarea fostei sportive. După finala Cupei Municipiului Adjud la minifotbal, a avut loc un joc între old boys Steaua – Dinamo, iar tricourile au fost scoase la licitație și vândute apoi în sprijinul Georgianei Onea.

Sursa foto: vrancea24.ro

Din păcate, fosta sportivă nu a mai putut fi salvată, iar unul dintre oamenii care i-au fost alături permanent a transmis un mesaj de adio, în memoria tinerei de 21 de ani.

”Când am plecat la drum eram foarte încrezători, Dumnezeu ne-a dat speranțe și sufletul nostru era plin de bucurie. Acum, el a ales că e mai bine să mergi la îngeri pentru că avea nevoie de un suflet curat, frumos și bun ca al tău! Draga noastră Georgiana Onea, mereu rămâi în sufletul și mintea noastă! Îți promit ceea ce am vorbit, că acel turneu va fi mereu în Adjud, pentru a ne aminti de tine! Drum bun spre îngeri și Dumnezeu să te odihnească!”, a spus profesorul de sport Marian Drăghici, de la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Balș” (unde a fost elevă și Georgiana), potrivit vrancea24.

Citește și Un rival sare în apărarea lui Corneliu Papură: “Lăsaţi-l până la vară să vedem ce poate să facă!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare