Anunț trist de ultimă oră! Un cunoscut arbitru s-a stins din viață la doar 46 de ani

Sebastien Desiage, fost arbitru francez de top şi preşedinte al Sindicatului Arbitrilor de Fotbal, a murit astăzi la vârsta de 46 de ani. Desiage se lupta de aproape doi ani cu o boală grea.

Desiage a fost arbitru în Ligue 1 din 2013 până în 2018 și a oficiat 84 de meciuri în campionatul Franței. Totodată, a fost un arbitru internațional cu meciuri în Europa League și în preliminariile EURO 2016.

Ultimul său meci arbitrat în prima ligă franceză a fost PSG – Angers, din data de 13 martie 2018. Ulterior, a fost diagnosticat cu o boală grea, notează presa franceză.

desiage

Sebastien Desiage a revenit pe teren în 2019, iar pe 16 august a arbitrat meciul Toulon – Ajaccio, din liga a treia franceză. Ulterior, a avut din nou probleme medicale, iar în ultimele luni s-a aflat în stare gravă.

Sebastie Desiage era căsătorit şi avea trei copii.

sebastien desiage

Pierderea lui Sebastien Desiage ne lasă într-o tristeţe imensă. A fost un coleg, un camarad de drum, un prieten fidel care deja ne lipseşte mult”, se arată într-un comunicat al sindicatului arbitrilor francezi.

Și Federația Franceză de Fotbal a transmis un mesaj de condoleanțe și a precizat că Sebastien Desiage a fost “un arbitru respectat și apreciat pentru calitățile sale”.