Adrian Mititelu a anunțat că a câștigat definitiv procesul privind palmaresul Științei! În aceste condiții, cele patru titluri și șase cupe merg la echipa care a promovat în Liga a III-a! 

Am câștigat la Timișoara! Istoria și palmaresul Universității sunt la FCU! CSU e doar o copie frauduloasă! 

Ce a hotărât instanta DEFINITIV astăzi:

1. Palmaresul și Istoria Universității au fost preluate de-alugul timpului de entitățile care au continuat activitatea fotbalistica,implicit Fotbal Club Universitatea Craiova.

2. Clubul sportiv Universitatea de drept public, condus de Badea, este înființat in anul 1995, ESTE STRAIN DE ACTIVITATEA FOTBALISTICA a vechiului club Universitatea Craiova ce a funcționat până în anul 1991″, se arată în mesajele postate pe Facebook de Mititelu. 

CS U Craiova a reacţionat pe site-ul oficial al clubului.

„Până în acest moment nu există nicio informare oficială vis-a-vis de procesul de la Timișoara, doar informațiile apărute în mass-media. Pentru o mai bună înțelegere a procesului de la Curtea de Apel Timișoara, facem următoarele precizări:

Clubul Sportiv Univeristatea Craiova de drept public a sesizat instanța printr-o cerere să se pronunțe asupra existenței palmaresului în patrimoniul său. Instanța a respins această cerere fără a hotărî dacă acesta îi aparține sau nu, așa cum Înalta Curte de Casație l-a folosit ca argument pentru a stabili că stema cu leul aparține Clubului Sportiv Universitatea Craiova. Pentru a exemplifica, este ca și cum o persoană, să spunem „Adrian Vasile” merge la instanță pentru a obține o hotărâre din care să reiasă că este acea persoană. Instanța îi va respinge cererea îndrumându-l către evidența populației, dar fără a se pronunța dacă este sau nu acea persoană. Ținem să precizăm că această hotărâre este cu recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție unde va urma să fie dată decizia finală.

Nu în ultimul rând societatea lui Adrian Mititelu înscrisă în Liga a IV-a Dolj nu are nicio calitate în acest dosar. Nu ne-am judecat cu niciuna dintre societățile lui acestea neavând cum să ridice pretenții asupra palmaresului istoric, așa cum de altfel Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât.

Leul este acasă, iar palmaresul nu a plecat niciodată!”, se arată pe csuc.ro.

Foto: gsp.ro