Rapid București a anunțat că va avea tot lotul la dispoziție pentru derby-ul cu Petrolul Ploiești din 16 octombrie. Giuleștenii ocupă locul 4 în Liga a 2-a, după 9 runde.

Alin Cîrstocea a suferit o ruptură musculară adductor lung, în meciul amical cu echipa lui Șumudică, Gaziantep, ce l-a ținut pe bară peste două luni și jumătate. Mijlocașul a reluat antrenamentele și va fi apt.

Marian Drăghiceanu a avut o întindere la mușchii ischiogambieri, în timpul unui antrenament, ceea ce a necesitat o pauză de 10 zile, însă va fi disponibil pentru meciul cu ploieștenii.

Francezul Brighton Labeau a suferit o ușoară entorsă la glezna stângă în minutul 33 al partidei cu Poli Iași, din Cupa României.

Fundașul Alex Catrici, care abia a împlinit 18 ani, a trecut printr-o perioadă grea, după o fractură la metatarsianul piciorului drept, în luna iulie, însă a revenit deja pe teren, la meciul echipei secunde cu Romprim, de vinerea trecută, când a intrat la pauză.

Rapid a anunțat pe site-ul oficial că, până la ora meciului cu Petrolul, va fi rezolvată și problema cu „cartea verde” a lui Saiffedine Alami, cel care se află în litigiu cu fostul club, Raja Casablanca.

Rapid s-a trezit cu două meciuri amânate în Liga a 2-a, la cererea adversarilor, astfel că următoartea partidă oficială a ‘alb-vișiniilor’ va fi împotriva Petrolului, pe 16 octombrie.