Peluza ‘Cătălin Hîldan’, o facțiune importantă a fanilor lui Dinamo, a anunțat că vrea să strângă rapid 100.000 de euro pentru a-i dona clubului. Jucătorii sunt neplătiți de mai bine de două luni, iar acționarul majoritar Ionuț Negoiță nu mai vrea să investească.

Prin intermediul programului de tip <socios> ‘Doar Dinamo București’, fanii au strâns 332.064 lei.

Ionuț Negoiță a anunțat că vrea să vândă 50,10% din club celui care plătește 1 leu + 500.000 de euro. Negoiță a avertizat că situația de la Dinamo poate deveni gravă.

Câinilor, haideți să mai facem un salt! Săptămâna trecută aveam 297.000 lei. Am apelat la voi și în câteva zile am ajuns la 332.064 lei. Asta ne dă curaj. Ținta pe termen scurt este să ajungem la 100.000 euro (477.000 lei). Ținta pe termen mediu este să ajungem la 1.000.000 lei.

Obiectivul pe termen scurt este să băgăm în club prima 100.000 de euro. Noi vom decide felul în care vor fi folosiți banii. Pe termen lung obiectivele noastre sunt:
– intrarea în acționariat cu un procent substanțial de acțiuni.
– susținerea clubului și atragerea unor investitori puternici la echipa cu cei mai frumoși suporteri.
– lupta pentru construirea stadionului.

Zilele acestea vom avea o negociere cu acționarul majoritar„, anunță Peluza ‘Cătălin Hîldan’.

Aseară, Dinamo a învins-o pe Poli Iași cu 1-0, în Ștefan cel Mare, și s-a apropiat de zona play-off-ului în Liga 1. Perovic a înscris în minutul 47.

Felicitări băieților pentru victoria de astăzi! Scorul nu reflectă realitatea din teren. S-a jucat la o singură poartă. Recuperăm mingile printr-un pressing foarte eficient. Micii cu muștar serviți joi împreună cu suporterii au avut efectul scontat. Uhrin e ANTRENOR. Urcăm în clasament. În paralel trebuie să urcăm și pe partea de socios„, a transmis Peluza ‘Cătălin Hîldan’.