Derby-ul Rapid București – Petrolul Ploiești se putea juca pe Arena Națională! Conducerea giuleștenilor a anunțat că Primăria Capitalei le-a respins cererea din cauza meciului România – Norvegia, din preliminariile Campionatul European din 2020.

Meciul Rapid – Petrolul este programat pe 16 octombrie, în etapa a 12-a a Ligii a 2-a.

Pe 15 octombrie, naţionala României întâlnește Norvegia pe Arena Naţională, în preliminariile EURO 2020.

FC Rapid Bucureşti a purtat mai multe rânduri de discuţii cu reprezentanţii Primăriei Capitalei pentru a susţine partida din campionat cu Petrolul Ploieşti pe Arena Naţională. Menţionăm că în urma acestor discuţii nu am întâmpinat un refuz din partea Primăriei, oficialităţile dorind să sprijine demersul nostru.

Din păcate, calendarul competiţional este deja setat, iar în ordinea competiţiilor are întâietate echipa naţională, urmând apoi alte meciuri internaţionale, partidele din Liga 1 şi abia după aceea întâlnirile din Liga 2.

Rapid – Petrolul este programat pe 16 octombrie 2019, la o zi după România – Norvegia, și cu trei zile înainte de Dinamo – Gaz Metan Mediaș, astfel că partida din etapa a XII-a a ligii secunde se va disputa pe stadionul ce ne-a fost casă în ultimul an, arena din Regie„, se arată într-un comunicat al clubului Rapid.