RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Anunț crucial în lupta cu pandemia! Cât de eficient este vaccinul anti-COVID-19 conceput de Pfizer/BioNTech

Într-un comunicat emis în cursul zilei de astăzi de alianța farmaceutică, se arată procentajul din punct de vedere al eficienței vaccinului anti-COVID-19 produs de Pfizer/BioNTech!

La finalul testelor făcute la o scară mare , firma care a produs acest vaccin anti-COVID-19, a relatat faptul că din cei 43.000 de voluntari, au existat 170 de cazuri în care persoanele vaccinate erau pozitive, dintre care 162 la cei care au primit placebo și 8 la cei care au fost inoculați cu vaccinul anti-coronavirus.

covid 1

Potrivit companiei, vaccinul a fost tolerat de către organismul oamenilor, iar efectele secundare au fost ușoare și au dispărut într-un termen scurt. Unul dintre cele mai comune simptome ale acestui vaccin a fost cel de oboseală, înregistrat în aproximativ 2% dintre persoanele cărora li s-au administrat acest vaccin. Persoanele mai în vârstă au prezentat efecte adverse mult mai slabe decât ceilalți, după vaccinare.

Rata de eficiență a acestui vaccin este de peste 94% în cazul persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani. Acest raport vine după ce în urmă cu câteva zile, rezultatele testelor arătau o eficiență de peste 90%.

Compania care a conceput acest proiect, Pfizer, a anunțat că urmează să ceară autorizația de comercializare în câteva zile, pentru a putea astfel să înceapă să distribuie acest vaccin.

Citește și Halep, nominalizată de WTA pentru “Jucătoarea anului 2020”! Cu cine se luptă pentru titlu fostul lider mondial

 

 

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare