RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Anunț așteptat de fanii FCSB-ului cu privire la noua arenă Ghencea: “Fiind stadion din bani publici…”

Noul stadion din Ghencea a creat noi divergențe între CSA Steaua și FCSB. Conducerea clubului din Liga 1 a anunțat că elevii lui Toni Petrea ar trebui să evolueze pe noua arena, idee dezagreată de ”militari”.

Fostul mare internațional român Gică Popescu a lăsat de înțeles că FCSB ar trebui să evolueze pe noul stadion din Ghencea.

MApN e cea care decide în acest sens, dacă va considera să-l închirieze spre evenimente, concerte, meciuri. Un stadion nu e simplu de administrat, pentru că are o politică aparte. Poate fi o pierdere sau un profit. Adminsitrarea Arenei Naţionale e undeva la 8 milioane de euro anual. Dacă nu o administrezi cum trebuie, pierzi bani. Eu sunt sigur că MApN va încerca să facă un centru de profit, nu de pierdere. Politica o vor face ei.

gica popescu 1

E un subiect delicat, pentru că ştim care e rivalitatea dintre FCSB şi CSA. Nu ştiu dacă CSA vrea o identitate aparte. Poate fi o abordare. Nu ştiu care e politica ministerelor. Fiind stadioane din bani publici ar fi important ca mai multă lume să aibă acces la aceste stadioane“, a spus Gică Popescu, la Telekom Sport.

ghencea 2

Citește și VIDEO | Victorie mare pentru echipa lui Boloni, în Grecia. Panathinaikos a evoluat în inferioritate numerică

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare