CFR Cluj și Slavia Praga se vor înfrunta marți, de la ora 22:00, pe arena ‘Dr. Constantin Rădulescu’ din Cluj-Napoca, în manșa tur din play-off-ul Ligii Campionilor. Campioana Cehiei, la care joacă românii Alexandru Băluţă şi Nicolae Stanciu, nu a pierdut în şase meciuri cu echipe din România.

Slavia Praga are un început foarte bun de sezon, cu cinci victorii și un egal, golaveraj 11-1.

Nicolae Stanciu este anunțat titular în partida de marți, în timp ce Alex Băluță ar putea să nu fie nici măcar rezervă.

Echipa CFR-ului este o adevărată fântână de experiență, a eliminat echipe bune până acum în Liga Campionilor. Au experiență mare mai ales prin faptul că nu prea pierd mingea. Orașul este foarte frumos, sunt bucuros că e vreme călduroasă.

Apărarea și jucătorii de bandă ai CFR-ului m-au impresionat, în special Deac. La început am fost surprins să aud de rezultatele lor foarte bune, apoi uitându-mă la meciuri am înțeles de ce.

Mă aștept ca Stanciu să înscrie în fiecare meci, nu doar acum. Este un jucător care cunoaște foarte bine fotbalul și jucătorii din România și cred că va face o treabă foarte bună.

Alex Băluță este un jucător foarte bun, a jucat în 33 de meciuri în sezonul trecut. L-am luat în cadrul echipei pentru că avem nevoie de el, nu vrem să-l împrumutăm. Credem că ne va ajuta mai ales în acest meci„, a spus Jindrich Trpisovsky, în cadrul unei conferințe de presă.

Slavia Praga nu a pierdut în şase meciuri cu echipe din România (două victorii, patru egaluri).