Antrenorul manechin, ţinta ironiilor! “Am crezut că e Enrique Iglesias”

Ruben Albes, antrenorul în vârstă de 35 de ani numit la Hermannstadt, este ironizat după debutul în Liga 1. Spaniolul nu a avut timp să îşi pună amprenta pe jocul noii sale echipe, însă este ţinta ironiilor pentru ţinuta cu care s-a prezentat la primul meci.

Învins cu 4-1 la Ovidiu, Ruben Albes a apărut pe banca tehnică într-o ţinută lejeră, iar apariţia sa a ridicat sprâncenele celor care au urmărit meciul. Cei trei nasturi desfăcuţi la cămaşa spaniolului au atras atenţia în special.

rubenalbes

Valeriu Răchită a comentat în stilul propriu look-ul spaniolului de pe banca lui Hermannstadt.

“M-am gândit că, fiind aproape de mare, a venit pe la un club de acolo. Parcă l-am văzut pe Enrique Iglesias în videoclipul <Bailando>, desfăcut la cămașă așa. O imagine incredibilă, nu am mai văzut așa ceva.

M-am uitat la Premier League, la nemți, italieni, dar n-am văzut niciodată un antrenor desfăcut la cămașă până la buric. Eu cred că nu înțelege ce se întâmplă cu fotbalul românesc, cred că a venit în vizită pe aici. Măcar Miriuță era de-al nostru, era neaoș”, a declarat Răchită, directorul scouterilor de la Astra Giurgiu, la Pro X.

Ruben Albes şi-a încheiat cariera de jucător la 23 de ani, din cauza unei accidentări, şi a început imediat şcoala de antrenori. Cea mai bună poziţie din cariera sa a fost cea de antrenor secund la Real Valladolid, acolo unde pregătise deja echipa a doua a clubului.

Ruben Albes este un fan declarat al celebrului Marcelo Bielsa, argentinianul aflat acum pe banca englezilor de la Leeds United.

Experienţa de la Hermannstadt este prima într-o primă ligă ca antrenor principal pentru Albes.