VIDEO | Protest extrem în Italia! Antrenorul lui Sassuolo nu vrea la meciul cu AC Milan

sassuolo

Antrenorul lui Vlad Chiricheş la Sassuolo ia în calcul o formă de protest extremă după anunţul înfiinţării Superligii Europei! Roberto de Zerbi nu ar vrea să fie pe bancă la meciul cu AC Milan.

Roberto De Zerbi ar vrea să nu stea pe bancă la meciul cu AC Milan. Antrenorul lui Sassuolo este dezgustat de înfiinţarea Superligii Europei, proiectul exclusivist al celor 12 cluburi printre care se află şi trei din Serie A: Juventus, Inter şi Milan. Fostul mijlocaş al lui CFR Cluj şi-a explicat punctul de vedere.

„Nu-mi face plăcere să joc acest meci, pentru că Milan este una dintre echipele fondatoare. I-am spus lui Carnevali și jucătorilor mei. Dacă Carnevali mă va obliga, o să mă duc, dar sunt dezamăgit.

Ieri, înainte de antrenament, am vorbit cu băieți despre situație. Mi-am exprimat gândurile. Sunt foarte furios pentru că a fost o lovitură de stat, în ceea ce privește conținutul și modalitatea. Ar fi putut să o facă în timpul zilei, în loc să emită comunicate de presă la miezul nopții. Fotbalul aparține tuturor și este meritocratic. Comportamentul acestor cluburi subminează dreptul celor mai slabi. Este ca și cum fiul unui muncitor nu poate visa să ajungă doctor sau avocat. Parcă ar spune: «mingea este a mea, eu voi juca, eu o voi lua»”, a declarat Roberto De Zerbi, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu AC Milan.

dezerbi profimedia
sursa foto: Profi Media Images

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Guardiola, argumentul suprem împotriva Superligii Europei! “Ăsta nu mai este sport!”

Partida AC Milan – Sassuolo va avea loc miercuri, de la ora 19:30.