RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Antrenorul lui Olympique Marseille, resemnat după finala Europa League. „A câștigat echipa mai bună”

Antrenorul echipei Olympique Marseille, Rudi Garcia, consideră că scorul finalei Ligii Europa, pierdută cu Atletico Madrid, 0-3, este prea sever, dar a recunoscut că formaţia spaniolă a fost mai bună.

„Am lăsat să ne scape şansa noastră în prima repriză, în care noi am avut primii cea mai bună ocazie de a marca. Am comis o eroare la startul unei acţiuni, care ne-a făcut să fim conduşi şi împotriva unei echipe ca Atletico nu trebuie să fii condus pentru că devine complicat.

În repriza a doua, ei şi-au ridicat nivelul şi a fost dificil pentru noi. Regret că nu am avut şansa de a reduce scorul şi de a redeschide meciul, la capul lui Mitroglou, care a trimis mingea în bară. Scorul este prea sever în raport cu fizionomia meciului, dar cea mai bună echipă a câştigat, cea cu experinţă mai mare.

Atletico este o mare echipă, cu o largă experienţă în astfel de meciuri. Joacă în Liga Campionilor, este pe locul 2 în LaLiga. Nu ne este ruşine de această înfrângere, pur şi simplu nu am putut răsturna ierarhia”, a declarat Garcia, potrivot lefigaro.fr.

Citește și: Griezmann ”The Man”! Francezul care a îngropat Franța! Atletico Madrid a câștigat Europa League

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare