Tehnicianul echipei suedeze Malmo, Uwe Rosler, a declarat că schimbarea antrenorului la CFR Cluj este un aspect important, dar a atras atenția că formația ardeleană este una experimentată.

CFR, cu portughezul Antonio Conceicao pe bancă, încearcă să remonteze handicapul din meciul tur cu Malmo, scor 0-1, la Cluj-Napoca, în turul doi preliminar din Liga Campionilor.

Înainte de confruntarea cu Drita, am spus că întreg clubul va munci din greu pentru a juca în competițiile europene. La fel am spus și înainte de primul meci împotriva CFR-ului. Putem crea o atmosferă incredibilă acasă și avem nevoie de acest lucru mâine. Miza este scena europeană. Va fi o seară specială și ne dorim să aducem bucurie în rândul suporterilor. Progresăm de la o zi la alta, este nevoie de timp. Am jucat cu mare încredere ultimele două meciuri. Acum trebuie să ne asigurăm că vom avea mobilizarea potrivită. Trebuie să ne controlăm emoțiile pe teren și să avem o imagine clară asupra partidei. Avem un rezultat bun în spatele nostru„, a spus Uwe Rosler, potrivit presei suedeze.

Meciul Malmo – CFR Cluj va avea loc miercuri, de la ora 20:15 (ora României).

Am urmărit ultimul meci al echipei din Cluj, în care au evoluat 10 dintre cei 11 jucători care au fost folosiți și împotriva noastră. Am urmărit situația din cadrul clubului, dar nu putem să influențăm ce li se întâmplă. Ne-am făcut temele (în privința CFR-ului), până la urmă depinde de noi și de calitatea pe care o vom arăta. Sper că va fi suficient pentru a ne califica. 1-0 este un rezultat bun pentru noi, dar și un scor periculos. Atitudinea noastră nu trebuie să fie că vrem să apărăm ceva. Jucăm acasă, avem o susținere extraordinară, așa că vrem să înscriem goluri și să avem posesia mingii. CFR este o echipă experimentată„, a mai declarat antrenorul echipei suedeze.

Portughezul Antonio Conceicao (56 de ani) este noul tehnician al campioanei României, după demiterea lui Edi Iordănescu. Conceicao a mai antrenat CFR Cluj în 2009 şi în sezonul 2015-2016, câștigând trei trofee – Supercupa României şi Cupa României în două rânduri.

Foto: Monitorul de Cluj