Ionel Ganea a ieșit, din nou, cu declarații dure la adresa lui Gigi Becali. Fostul internațional consideră că Nicolae Dică nu are nicio vină și că tactica patronului este greșită.

Ionel Ganea crede că desele schimbări din lotul FCSB îi afectează. Cu toate acestea, este de părere că lupta la titlu se dă între CFR și FCSB, pe care fostul internațional o asimilează cu Steaua.

„Cred că lupta la titlu se va da între CFR şi Steaua în acest sezon. În ţară, rămâne Steaua. Indiferent că face domnul Talpan o mie de procese. Lumea nu o să-i zică niciodată FCSB. Dacă tot aşteaptă mulţi să defileze, urmează acum parada de defilare pe 1 decembrie. Să iasă aici cei de acolo să defileze, în frunte cu nenea Gigi.

Antrenorul oricum e nenea Gigi din Pipera, cu oi multe. Omul a ieşit în presă şi a recunoscut. La fiecare meci, tu rulezi 3-4 jucători şi nu ai cum să le dai forma sportivă necesară pentru a acumula condiţie fizică. Dar, n-avem ce să-i zicem lui Dică. Dică îşi vede de treabă ca un adevărat profesionist” , a declarat Ionel Ganea pentru Telekom Sport.