RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ante Vukusic face “stânga împrejur”! Clubul la care s-ar întoarce atacantul croat

Ante Vukusic (29 ani) a ajuns în ianuarie la FCSB, dar încă nu a impresionat până acum și sunt șanse foarte mari să revină în Slovenia.

Atacantul croat a semnat doar pe șase luni cu trupa pregătită de Toni Petrea și deci, o despărțire în vară este mai mult ca sigur că se va întâmpla. Criticat de Gigi Becali că nu a marcat niciun gol până acum pentru FCSB, patronul liderului la zi din Liga 1 i-a propus atacantului croat rezilierea contractului cu plata integrală a salariilor până la finalul contractului inițial.

profimedia 0590794816 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Ante Vukusic nu a dat niciun răspuns ofertei făcute de Gigi Becali deoarece atacantul croat așteaptă perioada de transferuri să vadă ce se întâmplă. Potrivit presei din Slovenia, Ante Vukusic ar dori să se întoarcă la NK Olimpija Ljubljana și impresarii acestuia lucrează la o nouă înțelegere cu formația din Slovenia, potrivit celor de la Svet24

Gaz Metan FCSB Vukusic

Vukusic a ajuns în România din Slovenia, unde a avut evoluții remarcabile, în care a marcat de 29 ori în 50 de partide, pentru NK Krsko și NK Olimpija Ljubljana.

Cotat în prezent la 425.000 euro, Vukusic a fost considerat un mare talent în Croația natală. În februarie 2012, când avea doar 20 ani, valora 5 milioane euro, conform transfermarkt.com.

Citește și EXCLUSIV | Marii antrenori ai lumii, analizați din România: „Este dificil să ții ritmul ani la rând”

 

 

 

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare