RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ante Vukusic e ca și plecat de la FCSB! Care este cea mai probabilă destinație

Ante Vukusic (29 ani) a ajuns în ianuarie la FCSB, dar încă nu a impresionat până acum și sunt șanse foarte mari să revină în Slovenia.

Atacantul croat a semnat doar pe șase luni cu trupa pregătită de Toni Petrea și deci, o despărțire în vară este mai mult ca sigur că se va întâmpla. Criticat de Gigi Becali că nu a marcat niciun gol până acum pentru FCSB, au apărut informații că Ante Vukusic ar reveni în Slovenia, țară în care a spart plasele cu goluri anul trecut.

2 4 e1612387269100

”Cu siguranţă, Ante Vukusic regretă că şi-a continuat cariera în România, la FCSB. Măcar poate fi fericit că s-a înţeles cu românii doar pentru şase luni. Iadul de acolo se va termina în curând. Se poate întoarce în Slovenia, în ţara în care i-a făcut plăcere să joace fotbal”, notează jurnaliștii sloveni de la Ekipa.svet24.

Vukusic a ajuns în România din Slovenia, unde a avut evoluții remarcabile, în care a marcat de 29 ori în 50 de partide, pentru NK Krsko și NK Olimpija Ljubljana. Însă, cea mai bună perioadă a carierei a avut-o la Hajduk Split, unde a dat 42 goluri în 99 meciuri.

Ante Vukusic

Cotat în prezent la 425.000 euro, Vukusic a fost considerat un mare talent în Croația natală. În februarie 2012, când avea doar 20 ani, valora 5 milioane euro, conform transfermarkt.com.

CITEȘTE ȘI –>> Gigi Becali își face praf un jucător: „Intră doar pe ușă, pe teren nu cred!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare