Anghel Iordănescu, de partea lui CFR Cluj în lupta la titlu: ,,Trăiesc cu intensitate maximă fiecare meci”

Deşi este cunoscut drept un susţinător al FCSB/Steaua, Anghel Iordănescu a devenit acum un suporter împătimit al lui CFR Cluj.

Fostul selecţioner a dezvăluit că nu ratează niciun meci al celor de la CFR Cluj, mai ales după ce echipa a fost preluată de fiul său, Edward Iordănescu.

cfr cluj

Acesta a scos în evidenţă lucruriel pe care le-a schimbat Edi Iordănescu de când a preluat echipa din Gruia, însă recunoaşte că încă au mai rămas amprente şi de la Dan Petrescu.

,,Trăiesc cu intensitate maximă fiecare meci, în ziua în care joacă CFR aștept cu emoție să văd ce se întâmplă, sunt unul din suporterii înflăcărați.

anghel iordanescu

Edi a preluat echipa intr-un moment delicat, CFR era în cădere liberă, pierduse în campionat, în Cupa României.

Edi a schimbat stilul de joc, cu mai multă posesie, mai multă circulație a balonului, dar încă mai sunt urme din mandatul lui Dan Petrescu.

CFR vine după 3 ani uriași, a fost o performanță fantastică, cu 3 titluri la rând, plus rezultatele din Europa. Dan Petrescu și-a făcut din plin datoria.”, a declarat Anghel Iordănescu, pentru Digisport.

După 26 de etape disputate în Liga 1, CFR Cluj şi FCSB se află la egalitate de puncte, ambele cu câte 57, urmate de Craiova cu 50 de puncte.

profimedia 0496160830 scaled
Sursa foto: Credit- MB Media, Profimedia Images

Citeşte şi EXCLUSIV | Lupta la titlu, analizată la sânge: ”În play-off se joacă cu sabia deasupra capului!”