Andrei Vlad îi poate lua locul lui Niţă la naţionala mare: ,,Dacă nu este afectat de reproşuri, va fi o variantă bună!” Cine l-a remarcat

Meciul de aseară, dintre FCSB şi Universitatea Craiova, din etapa a 29-a a Ligii 1, jucat la Giurgiu, s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Cei de la Universitatea Craiova au ratat un penalty prin Cicâldău, în minutul 62, iar FCSB a avut primul şut pe spaţiul porţii abia în minutul 85, prin Florin Tănase.

fcsb craiova11

Andrei Vlad, portarul celor de la FCSB, se află în mare formă în aceste momente. Goalkeeperul de 21 de ani i-a parat excelent lovitura de la 11 metri lui Alex Cicâldău şi este văzut ca o varintă de portar foarte bună şi pentru naţionala mare a României.

,,A prins încredere Vlad, se vede că joacă de la meci la meci din ce în ce mai bine. E un portar bun. La penalty-ul cu Craiova, eu zic că a apărat, nu că a ratat Cicâldău. A plecat foarte bine pe execuţie. Şi-a ales un colţ, şi-a dat seama cum bate Cicâldău şi a apărat.”, a precizat Cristi Dulca, pentru Looksport.

FCSB Andrei Vlad 1

,,A fost unul dintre cei mai buni jucători ai naţionalei U21. Eu cred că, dacă nu va fi afectat psihic de anumite reproşuri, va fi o variantă şi pentru naţionala «mare» a României.”, a completat şi Mirel Albon.

În urma rezultatului meciului de aseară, FCSB rămâne în continuare lider în Liga 1, cu 64 de puncte acumulate în urma celor 29 de meciuri disputate până acum.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova se află în continuare pe locul 3 în Liga 1, cu 57 de puncte adunate în cele 29 de partide jucate în campionat.

FCSB Craiova Miron Ivan

Citeşte şi FOTO | FCSB și Craiova s-au încurcat reciproc! “Roș-albaștrii”, pas greșit înainte de play-off