Criticat dur de Gigi Becali în mai multe rânduri, Andrei Vlad trece prin clipe grele la FCSB.

Edi Iordănescu a avut un mesaj emoționant pentru portarul adus de roș-albaștri de la Craiova, după ce Vlad s-a accidentat la Mediaș (0-4) în prima repriză.

”Îmi pare foarte rău pentru Vlad. Îl văd ca pe un portar cu mare viitor şi, dacă va avea susţinerea necesară, eu cred că poate face o carieră frumoasă. Îl asemăn cu Tătăruşanu, eu l-am prins la Steaua la început. ’Tătă’ a greşit şi el la început. Îmi pare rău, pentru că l-am văzut afectat şi trist când a ieşit. Mi-a părut foarte rău când l-am văzut aşa”, a spus Iordănescu, conform ProSport.

”E nevoie să ia deciziile corecte. Îl ştiu de mult timp, îl urmăresc, are calităţi, dar îmi permit să fac această paranteză, chiar dacă nu e jucătorul meu. Cred că a ars nişte etape. După ce a plecat de la Craiova, avea nevoie să se ducă într-un loc fără presiune, cu susţinere, să fie încurajat.

Sunt sigur că la FCSB se analizează condiţiile lui, dar, la vârsta pe care o are, are nevoie de continuitate. A trecut printr-un moment similar şi în sezonul trecut. Dar a greşit şi nu a mai apărat. E greu când eşti la o astfel de echipă cu multă presiune.

Acest copil, dacă merge şi joacă joc de joc, atunci va deveni o certiduine. Talent are, ştiu şi la Craiova cât era de apreciat. Ştiu cât l-au regretat cei de la Craiova. Dacă el va lua deciziile corecte, atunci poate ajunge o certitudine. Acum e o promisiune!”, e convins Iordănescu.