Andrei Vlad, back to business! Goalkeeper-ul FCSB-ului este gata să revină la meciul cu Academica Clinceni

Titularul postului de portar la FCSB, Andrei Vlad, s-a accidentat în meciul de Supercupă contra CFR-ului, astfel că a devenit indisponibil pentu duelul cu FC Botoșani!

Toni Petrea se confruntă cu mari probleme din punct de vedere al efectivului chiar înaintea partidelor care îi pot aduce FCSB-ului titlul de campioană după șase ani. După ce Florinel Coman, Andrei Miron și Darius Olaru s-au accidentat și nu vor putea lua parte la primele dueluri din play-off, recent, Andrei Vlad și Florin Tănase au trecut și ei pe lista indisponibililor.

Potrivit informațiilor venite din partea Antena Sport, Andrei Vlad se pare că s-a refăcut complet și este gata să apere poarta “roș-albaștrilor” în partida cu Academica Clinceni. Goalkeeper-ul în vârstă de 22 de ani a răspuns bine la tratamentul aplicat de staff-ul medical al FCSB-ului, astfel că va fi pe teren în duelul de mâine seară.

fcsb vlad

Devenit titularul incontestabil în poarta bucureștenilor după plecarea lui Cristi Bălgădean la CFR Cluj, Andrei Vlad a arătat o creștere semnificativă de formă, astfel că evoluțiile sale au atras imediat atenția în fotbalul românesc. Totodată, goalkeeper-ul în vârstă de 22 de ani a devenit și portarul no.1 și la naționala U21 a României, acolo unde Adrian Mutu a decis să îi dea banderola de căpitan la duelul cu Germania.

FCSB va juca joi, de la ora 20:15, pe terenul celor de la Academica Clinceni, în cea de-a doua partidă din cadrul play-off-ului Ligii 1.

Citește și Ultimele detalii despre accidentarea lui Florin Tănase! Ce se întâmplă cu căpitanul FCSB-ului