Andrei Vlad, apărat de rivalii de la Craiova: ,,Golul ăla se ia o dată la 50 de meciuri! Copilul n-are nicio vină”

Andrei Vlad, portarul celor de la FCSB, a gafat din nou în meciul de titlu cu CFR Cluj, chiar în prelungirile partidei.

La lovitura de cap trimisă de Burcă în minutul 90+3, Vlad a scăpat mingea printre degete, după ce mai întâi balonul a sărit într-un mod ciudat din nisipul aflat în faţa porţii.

vlad andrei

Sorin Cârţu, oficialul celor de la Craiova, îi ia apărarea poratrului de la FCSB. Acesta este de părere că un asemenea gol se poate întâmpla o dată la 50 de meciuri.

,,A fost un meci tipic pentru ce aveau de disputat, locul 1. La un moment dat, putea să câștige detașat FCSB, putea să întoarcă și mai devreme CFR. Până la urmă, s-a întâmplat ce s-a întâmplat la sfârșit. Te așteptai la un meci de tipul ăsta. Așa au fost toate meciurile dintre FCSB și CFR.

cartu

A fost penalty, din ce văd eu la televizor, fără discuții. Cum și golul (n.r. lui CFR Cluj) e un gol care se întâmplă o dată la 50 de meciuri, să sară mingea în felul ăla. Poate la partida cu noi Vlad a avut partea lui de vină, dar la asta, săracul, copilul chiar nu are nicio vină. Aia era o minge care era pe traiectoria lui. Pe lângă faptul că a sărit aiurea, a mai luat-o și în lateral. A fost o șansă de 1 la 100 de mii.

Sigur, e un rezultat care în continuare de ține în joc, dar problema e că nu trebuie să stăm după rezultatele astea. Noi trebuie să ni le rezolvăm pe ale noastre.”, a declarat Sorin Cârţu, pentru ProSport.

După gafa comisă de Andrei Vlad cu CFR Cluj, FCSB a rămas pe locul 2 în play-off, la 2 puncte în spatele ardelenilor.

fcsb1

Citește și Gigi Becali nu a mai rezistat după a doua greșeală la rând a lui Andrei Vlad: “A început să doarmă pe el”