Andrei Ivan rămâne optimist după egalul cu FCSB: “Trebuie să obținem puncte și să ne batem la titlu!”

Atacantul celor de la CSU Craiova, Andrei Ivan (24 de ani), a oferit prima reacție după remiza din această seară contra FCSB-ului!

Oltenii nu au reușit să se impună la Giurgiu, acolo unde au jucat derby-ul etapei 29 din Liga 1. Cu un penalty ratat și cu foarte multe ocazii de gol, Craiova pleacă cu doar un punct din meciul cu FCSB și rămâne în continuare la șapte puncte în spatele primei poziții ocupate chiar de adversarul din meciul de astăzi.

Imediat după terminarea partidei, Andrei Ivan a vorbit despre duelul contra FCSB-ului și a mărturisit că echipa sa a avut parte de ghinion și putea obține un rezultat pozitiv. Atacantul în vârstă de 24 de ani așteaptă acum confruntarea cu CFR Cluj, din runda următoare, și consideră că lupta pentru câștigarea campionatului în acest an va fi una extrem de  disputată.

andrei ivan craiova 1

“Nu m-am gândit să bat acel penalty, eu doar am fost cel care l-a obținut. Cicâldău este cel care execută primul loviturile de la 11 metri. Consider că nu am avut noroc în această seară, am ratat și eu două oportunități foarte bune, nu am fost într-o zi norocoasă, dar trebuie să mergem înainte.

Ne așteaptă acum meciul cu CFR Cluj și trebuie să ne gândim deja la ei. Va fi un play-off foarte frumos, trebuie să obținem puncte și să ne batem la titlu. Mai este o finală, cea cu CFR, și trebuie să mergem la Craiova să organizăm foarte bine meciul și sper să câștigăm. Trebuie să luăm cele trei puncte în următorul meci!”, a spus Andrei Ivan, la finalul meciului cu FCSB.

Citește și FOTO | FCSB și Craiova s-au încurcat reciproc! “Roș-albaștrii”, pas greșit înainte de play-off