Andrei Ivan a vorbit cu căpitanul Suediei. “La ei este o atmosferă bună”

Andrei Ivan (22 de ani) a fost convocat la echipa națională de seniori pentru meciurile cu Suedia și Insulele Feroe, din preliminariile pentru EURO 2020. Jucătorul lui Rapid Viena a dezvăluit că are informaţii din interiorul vestiarului Suediei, după ce a discutat cu căpitanul nordicilor.

Andrei Ivan i-a luat locul în lot lui George Țucudean (CFR Cluj), care are probleme medicale.

În primul rând, îmi pare rău pentru George că s-a accidentat. Sunt bucuros că o să mă întorc la echipa mare. Am fost şi data trecută, dar, din păcate, am fost accidentat. Mă prezint unde sunt convocat, la U21 sau la echipa mare.

Vor fi două meciuri bune, o să avem un meci foarte greu cu Suedia. Am câţiva foşti colegi cu care am jucat la Krasnodar și sper că o să câştigăm. Luăm trei puncte cu Suedia şi mergem la Cluj să câştigăm cu Feroe. Am jucat cu Claesson și cu Granqvist la Krasnodar. La ei este o atmosferă bună, am vorbit acum două săptămâni cu Granqvist, fostul căpitan al Krasnodarului, actual căpitan al Suediei“, a spus Andrei Ivan.

granqvist
Andreas Granqvist

Primele două partide ale ‘tricolorilor’ în preliminariile pentru EURO 2020 sunt împotriva Suediei, în deplasare, pe 23 martie, și contra Insulelor Feroe, la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, pe 26 martie.