Andrei Cristea, ofertat de Steaua: “În ofensivă avem probleme”. Ce răspuns a dat atacantul

Steaua și FCSB II se vor întâlni sâmbătă, în cel mai important meci al începutului de an, din Liga a 3-a.

Antrenorul celor de la Steaua, Daniel Oprița, a încercat să transfere jucători din Liga 1.

Sunt mai multe comisii care se întrunesc și trebuie să fie de acord cu toții. Depinde de salariul jucătorului și dacă se pot da acești bani. Au fost jucători cu care am discutat, dar care nu au mai vrut să vină. Au fost și din Liga 1.

Acum nu știu dacă ajungeam la bani, la contract, dacă le puteam oferi ce își doreau ei. Da, am discutat și cu jucători de Liga 1, și cu jucători de Liga 2. Am vrut, pentru că m-am așteptat la ceea ce o să se întâmple sâmbătă.

Steaua liga 3

Pentru că tot a apărut prin ziare că avem buget de salarii foarte mare. Practic, n-am ajuns până la aducerea acelor jucători încât să ajungem la un nivel așa de ridicat din punct de vedere al salariilor.

Totuși noi ne luptăm cu o echipă de Liga 1. Dacă vă uitați pe ce a apărut în ziare, cu jucătorii care ar putea să joace sâmbătă, sunt jucători pe care s-au plătit salarii foarte mari chiar și pentru Liga 1. Eu zic că sunt mult mai mari salariile lor față de ale noastre. Nedelcu face cât 6 de la mine, nu?“, a spus Daniel Oprița la Digi Sport.

Oprita

Printre jucătorii chemați de Oprița la Steaua se află și Andrei Cristea.

L-am ofertat cu Andrei Cristea, am discutat cu el, chiar am discutat și i-am spus că e nevoie de el și a spus că nu poate. Am discutat în iarnă. Am încercat și cu Platini, de la Iași, cu Romario Moise, cu Ursu, care s-a dus la Rapid.

Mai mult cu jucători de atac am discutat, pentru că acolo am avut probleme. Da, nu au vrut să vină în Liga 3, mi-au spus că se mai gândesc. Au mai fost Năstăsie și Honciu de la FC Argeș, cu care am discutat. Au fost destui“, a mai spus Oprița.

Gigi Becali a anunțat că în formula de start a echipei FCSB II vor fi mai mulți jucători de la liderul Ligii I.

Partida se va disputa pe terenul 5 din cadrul Complexului sportiv Steaua. Lider în Seria 4 a Ligii a 3-a este Steaua, cu 26 de puncte. FCSB 2 o urmează în clasament, cu 24 de puncte acumulate în 10 etapei.

FCSB

Citește și Gigi Becali a dat din casă! „Ei vor juca în meciul cu Steaua!”