Universitatea Craiova s-a impus împotriva celor de la CFR Cluj cu scorul de 2-0. Andrei Cristea (’15) și Koljic (’78) au marcat pentru ”Leii” din Bănie. 

Fotbalistul de 34 de ani a marcat golul cu numărul 101 în Liga 1. Acesta a dedicat reușita suporterilor și le-a mulțumit pentru prezența la meci. Cristea este de părere că Universitatea Craiova se bate pentru titlu și a explicat că echipa rămâne modestă și concentrată.

”Sunt foarte fericit pentru gol, pentru evoluție și pentru victorie. Oltenia merită un astfel de stadion. Cred ca echipa e organizată din toate punctele de vedere. Noi vrem să dăm totul. Am trăit la maxim această partidă, credeam ca sunt în Germania. Rămânem modești, concentrați, avem foarte mult de muncă și sperăm să fim foarte sus. Îmi doresc ca Universitatea Craiova să se bată la campionat și să fie o nucă tare. Eu am venit aici să înscriu goluri. Dedic golul acestor suporteri minunați.” a declarat Andrei Cristea pentru DigiSport.

”Nu a fost uşor. Şi-au creat şi ei câteva ocazii de gol. Suntem mulţumiţi că am marcat şi nu am primit gol. O echipă bună, dar din fericire astăzi am fost mai buni pe teren şi am câştigat. Este o onoare să port această banderolă.” a declarat pentru DigiSport noul căpitan al echipei, Nicușor Bancu.

Universitatea Craiova s-a apropiat după această victorie la 5 puncte de CFR Cluj și a urcat provizoriu pe locul 2.