Mircea Rednic a plecat azi de la Dinamo după ce n-a reușit să ducă echipa în play-off, iar Ioan Andone nu și-a iertat fostul coleg din Ștefan cel Mare.

Aflat acum la Voluntari, Andone crede că Rednic ar fi trebuit să facă mai mult.

„Mă aşteptam. A reziliat contractul pentru că îşi dorea mai mult, orice antrenor îşi doreşte să facă mai mult şi nu poţi să faci nimic în fotbal fără bani. Numai dacă ai în spate o construcţie extrem de sănătăoasă, cu un centru de juniori, cu o echipă care joacă în Divizia B şi iei jucători, e altceva, nu e cazul lui Dinamo să aibă toate lucrurile acestea şi, din păcate, la experienţa lui, trebuia să facă mai mult. Locul 9 nu onorează pe nimeni.

El e un antrenor foarte bun şi o va lua de la capăt. E problema lu Dinamo ce va face, un club cu o grămadă de suporteri, o grămadă de oameni a format clubul ăsta şi a ajuns în situaţia asta. Fotbalul poţi să-l iei de la capăt an de an. dacă-l iei în linişte, dacă ai un program, sunt multe lucruri. La Dinamo s-a distrus centrul de juniori, au jucat finala, i-a bătut Hagi, e un lucru bun că au ajuns în finală. Dar noi, la Voluntari, cred că avem de trei ori mai mulţi copii decât centrul de juniori al lui Dinamo.

Nu e posibil ca un orăşel cum suntem noi, acolo, să te compari cu Dinamo, la care îşi doreau să ajungă jumătate dintre copiii din Bucureşti. Au dispărut multe lucruri. Rednic a încercat să ajute clubul. Ce s-a greşit, ştie el mai bine, şi-a dat seama că s-a greşit ceva, de ce a ajuns la disensiuni cu Ionuţ (n.n. – Negoiţă). E şi vina jucătorilor, care care sunt aici nu înţeleg ce înseamnă Dinamo, nu-i interesează. Poate nea Mircea (n.n. Lucescu) salvează Dinamo, dar nu vrea„, a declarat Andone.