Ioan Andone este acum manager la FC Voluntari și nu s-ar întoarce la Dinamo. Ando e supărat foc pe patronul Ionuț Negoiță. Fostul tehnician al echipei din „Ștefan cel Mare” susține că Adrian Mutu l-a „lucrat” după ce a ajuns la Dinamo.

Andone a explicat că a plecat de la Dinamo renunțând la 150.000 de euro, cât valora clauza de reziliere. Îl învinovățește însă pe Negoiță că a vândut jucătorii buni în timpul campionatului.

„Aveam o clauză de reziliere de 150.000 de euro, că tot declara Mutu că stăteam pentru banii ăia. Și am renunțat la ei.

Ce să mai vorbesc cu Negoiță? Dacă-i luam banii, mai vorbeam cu el. Așa, nu mai am ce vorbi! Eu am avut o ofertă în perioada aia și dacă aș fi plecat trebuia să achit tot 150.000. Negoiță mi-ar fi luat banii!

Nu trebuia să-l iert nici eu, trebuia să iau toți banii din contract, că eu m-am făcut de râs la Dinamo, cu politica asta de a vinde tot ce era mai bun și de a aduce jucători după televizor!

M-a căutat Negoiță după ce plecase Rednic și lotul era bun, doar că mi-a vândut cinci titulari. Am mai adus și eu: Nemec, Penedo, Romera, Mahlangu, Nistor.

Dar mi-a vândut cinci titulari în timpul campionatului! Cum să faci performanță așa? Mi-au dispărut Rotariu, Anton, Mevlja, Marc și Vali Lazăr.

Cu ei și cu ce am mai adus aș fi luat campionatul! M-am dus fără să pun condiții, am acceptat contractul pe care mi l-a oferit Negoiță și el mi-a vândut jucătorii. Păi, cum să mai vorbesc cu un om ca ăsta?”, a spus Andone într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Despre Mutu: Doamne, ferește-mă de așa ceva!

Andone nu vrea să mai audă nici de Mutu, despre care spune că l-a trădat.

„Ce să vorbesc cu el? Eu îl aduc în club și el mă lucrează pe mine! Doamne, ferește-mă de așa ceva! Nici nu se va mai întâlni el cu mine! Poți să ai dialog cu oamenii din ăștia? El mă întrebase „nea Ando, pot să vin și eu în club? Că am un investitor indian. Te ajut, am cunoștințe”.

Indianul s-a dovedit o țeapă, Mutu a venit în club și a început să vorbească despre mine și despre echipă în necunoștință de cauză.

Cel mai tare te doare, ca antrenor, când unul își dă cu părerea fără să știe, fără să fi văzut antrenamentele. Nu mă feream de el, putea să vină și în vestiar, dar nu apărea. El venea la meciuri și apoi numai prostii declara. Puteam să-l fac zob: „Tu n-ai văzut un antrenament, mă! Ce cauți p-aici?”.

La început a venit de câteva ori la antrenamente, pe urmă nu-l vedeam nici la teren, nici la club. Relațiile se răciseră din cauza declarațiilor lui, nu-l mai suportau jucătorii.

Vina a fost a mea, că n-avea ce să caute el la Dinamo fără acceptul meu! Și eu i-am zis lui Negoiță „hai, Ionuț, ia-l!”, a explicat Andone.