Andone a prins aripi! Ce planuri are antrenorul Astrei: ”Lucrurile vor sta altfel decât la FCSB ”

Bogdan Andone, noul antrenor al Astrei, a vorbit despre principalul obiectiv pe care îl are pe banca formației din Giurgiu.

Tehnicianul de 44 de ani va fi ajutat la noua echipă de către secunzii Vasile Maftei şi Octavian Chihaia.

Andone este convins că situația de la Astra va fi diferită față de cea de la FCSB, fosta sa echipă. Tehnicianul vrea să îi ducă pe giurgiuveni în play-off, însă până atunci așteaptă ca echipa din Giurgiu să se despartă oficial de Dan Alexa.

”Am avut o discuţie de principiu cu domnul Niculae şi aştept să încheie cu Dan Alexa. Atât timp cât Dan Alexa este antrenor în acte eu nu am cum să preiau echipa. Am discutat despre ce era important, detalii şi ce ne dorim să facem în viitor acolo. Nu îmi fac absolut nicio problemă că sunt jucători cu personalitate.

Principalul obiectiv este accederea în play-off. Cu siguranţă nu vor exista ingerinţe ale patronului. Nu-mi fac absolut nicio problemă, cu siguranţă lucrurile vor sta altfel decât la FCSB” a declarat Andone, la DigiSport.

În acest moment, Astra se află pe locul 7 în Liga 1, cu 16 puncte obținute în 12 meciuri.

INFO: Dan Alexa a intrat în dizgrația patronului după eșecul cu Chindia Târgoviște. Astra a jucat neașteptat de slab și a trimis un singur șut pe poartă. Chindia a câștigat cu 1-0. (Citește aici mai multe detalii)

Chiar dacă va fi dat afară, Alexa îi dă planurile peste cap lui Andone și anunță că el este în acest moment antrenorul Astrei.

“Din punctul meu de vedere sunt antrenorul Astrei. Exista niste clauze contractuale, nişte obiective de la care nu m-am abătut. Din păcate, meseria de antrenor în România a ajuns o bătaie de joc. Mă voi duce mâine la antrenament, au schimbat ora, ceea ce este penibil” a anunțat Alexa, potrivit DigiSport.

Vezi și VIDEO | E bătaie pentru ”perlele” lui Hagi! ”Regele” pregătește un super-transfer

Spynews.ro