Anamaria Prodan se implică serios la Hermannstadt! L-a demis pe Miriuță și a adus un spaniol în locul lui

Remiza de la Sfântu Gheorghe ar fi trebuit să întărească poziția lui Vasile Miriuță la Sibiu, doar că Anamaria Prodan avea oricum alte planuri în privința băncii tehnice a ardelenilor. 

Oficialii clubului au confirmat astfel despărțirea de antrenorul care a salvat echipa de pe Cibin de la retrogrdare în stagiunea trecută. Miriuță a fost informat că s-a renunțat la serviciile sale în urma unei ședințe desfășurate chiar ieri la sediul clubului.

„A fost o ședință cu toți membrii din consiliul director și am decis că așa cum merg lucrurile nu suntem pe drumul cel bun. S-a votat pentru schimbare. Am fost prezente la ședință 8 persoane, dintre care 3 cu voturi duble. 90% au fost pentru”, a confimat unul dintre acționari, Claudiu Rotar pentru gsp.ro.

Miriuta conferinta

În locul său va fi adus un spaniol care este reprezentat de Anamaria Prodan. Ruben Albes va fi succesorul lui Miriuță.

„Au fost foarte multe propuneri, români, italieni, spanioli. S-a decis ca grupul din Spania adus de Anamaria Prodan să fie ales. Se mulează cel mai bine pe ideea noastră de echipă. Sper să facem treabă bună împreună”, a mai declarat omul din conducerea lui Hermannstadt.

ruben albes

Ruben Albes are doar 35 de ani și le-a antrenat până acum în carieră ca principal pe Real Valladolid, Celta Vigo B și Murcia. Miriuță simțea că i se pregătește ceva, dar a rezultatul cu Sepsi l-a făcut să uite de faptul că este “săpat”.

„Înainte de meci, străinii și românii au venit la mine și mi-au zis “Luptăm pentru tine”. Pentru băieții ăștia minunați, pentru staff și pentru suporterii ăștia minunați voi rămâne! Sunt profesionist și voi face tot ce ține de mine ca echipa să rămână în prima ligă. După asta vom vedea” declarase ieri seară Miriuță.

CITEȘTE ȘI –>> Trebuie să își ia adio Gigi Becali de la titlu? “Atuurile sunt de partea CFR-ului”