RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Anamaria Prodan, ironii la adresa spaniolilor de la Dinamo: „Am eu doi prieteni care vor să cumpere echipa!”

Dinamo pare că nu își poate reveni nici în acest sezon de Liga 1, după ce a înregistrat 4 înfrângeri consecutive și ocupă abia locul 14 în ierarhie!

Odată cu venirea noilor investitori spanioli la clubul din Ștefan cel Mare, Dinamo a intrat într-un adevărat proces de reconstrucție la nivelul întregului club. Au fost aduși foarte mulți jucători cu nume pe salarii foarte mari pentru nivelul Ligii 1, pe banca tehnică a echipei a fost instalat fostul selecționer, Cosmin Contra, dar cu toate acestea Dinamo merge din rău în mai rău.

SURSA FOTO: GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

Impresarul Anamaria Prodan a vorbit înaintea meciului de aseară, FCSB-Hermannstadt Sibiu, încheiat 5-0, despre situația de la Dinamo. Agentul a spus mai în glumă, mai în serios că dacă noii investitori spanioli din Ștefan cel Mare nu fac față să țină clubul pe linia de plutire, aceasta le poate găsi dinamoviștilor posibili acționari.

„Contra este nașul meu și este un moment firesc la Dinamo, nu se poate face peste noapte lumină. Acolo, sunt niște probleme. Jucătorii toți sunt foarte buni dacă îi iei individual, dar spaniolii întotdeauna se acomodează foarte greu în România. De-asta, de multe ori, eu și partenerii mei ne orientăm către jucătorii portughezi.

Dacă spaniolii (n.r. investitorii de la Dinamo) nu își pot permite, am eu doi prieteni în spate (n.r. pe bancheta din spate a mașinii) care își doresc să cumpere Dinamo!”, a spus Anamaria Prodan înaintea meciului de aseară.

Dinamo ocupă în acest moment locul 14 în Liga 1, cu doar 5 puncte acumulate în cele 8 mecuri disputate în actualul sezon.

Citește și Totul pentru un titlu în România! Gigi Becali a pus ochii pe cinci jucători din Liga 1

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare