Anamaria Prodan, despre dezastrul de la Dinamo! ,,Sunt mai încrezuţi”

Anamaria Prodan ştie de ce nu are Dinamo succesul pe care şi-l doreşte, deşi a transferat o echipă întreagă în perioada de mercato.

Impresara susţine că jucătorii aduşi în acest început de campionat nu s-au adaptat la Dinamo. Aceasta spune că jucătorii spanioli se integrează foarte greu în fotbalul românesc.

Principalul defect al acestor jucători este faptul că sunt încrezuţi, specifică Anamaria Prodan. Şefa de la Hermannstadt spune că i se pare incredibil fotbalul din România, unde toţi jucătorii români cad la primul fault şi nu se ridică până nu fluieră arbitrul.

„E un moment dificil, toată lumea s-a bucurat că Dinamo a ieșit din groapă. Eu cred jucătorii spanioli se acomodează cel mai greu în România. Cel mai greu! Este cu totul alt fotbal în care ei deschid ochii și pe care ei îl învață. Vedeți la prima atingere ne-am trântit. Stăm 10 minute pe jos, ne ridicăm în momentul în care s-a dat galben sau roșu. Noi nu prea jucăm fotbal în ultima perioadă. Și eu am vorbit cu ei și li se pare incredibil.

anamaria prodan

Sincer în România nu prea se mai joacă fotbal. Să vă uitați cum se joacă fotbal în afară. Spaniolii foarte greu se adaptează în România.De asta de multe ori eu și colaboratorii mei aducem jucători potughezi. Pentru că ei sunt genul nostru. Ei se adaptează ușor. Ei nu vociferează. Ei nu fac scandaluri, nu fac grupuri. Vedeți în România cam peste tot au făcut portughezii performanță.”, a spus impresara pentru Pro X.

Citeşte şi Măsuri drastice luate de Petrolul! S-au tăiat salariile şi primele de joc

Pe lângă faptul că jucătorii nu se adaptează foarte uşor în România, Anamaria Prodan spune că aceştia vin de cele mai multe ori fără să fie puşi la punct cu pregătirea.

,,Spaniolii sunt puțin altfel. Sunt cumva mai încrezuți, cred că, de fapt, asta este problema la Dinamo. Și pe lângă asta este problema pe care o are tot fotbalul mondial, jucătorii minim 6 luni au stat în pauză și atunci este foarte greu în 2 luni să îi pui pe picioare și să îi faci să și joace.

Dinamo 1 1

Când ai luat jucători liberi, foarte rar se întâmplă să fie de top. Nu? Că jucătorii mari, de top, niciodată nu rămân liberi. Noi când luăm jucători în România, luăm așa mai de Liga 2, 3, care nu au jucat la echipa lor și care explodează într-un fotbal românesc care nu este de nivelul celui din Europa.”, a mai completat Anamaria Prodan.

Cu toţi spaniolii transferaţi la echipă, Dinamo se află abia pe locul 14 în clasament. Cinci puncte au adunat dinamoviştii în opt etape de campionat.

Citeşte şi EXCLUSIV | Comparația măgulitoare pentru campioana României: “Aduce tot mai mult cu acea echipă”