RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dennis Man nu s-ar fi vândut pe 13 milioane de euro! Anamaria Prodan: “Eu nu cred în această sumă”

Anamaria Prodan, aflată în SUA, continuă scandalul cu Gigi Becali, patronul FCSB.

Miza a fost dată de comisionul perceput de impresarul jucătorulu, după ce Dennis Man (22 de ani) s-a transferat la Parma.

Mâine mă duc acolo, Alessandro o să discute salariul jucătorului. Probabil vărul o să fie acolo să îşi ia banii. La Parma este o situaţie foarte încurcată, de asta mă sunase ieri şi era aşa drăguţ că îmi dă 100 de mii de euro.

giovani becali

Adică trebuia să îi dau jucătorul lui Giovanni Becali pentru cinci ani şi să îmi arunce el 50 de mii şi Giovanni 50 de mii, în condiţiile în care au făcut 13 milioane de euro, dar eu nu cred în această sumă. Maximum 12 milioane de euro şi ăia cu bonusuri şi în rate“, a spus Anamaria Prodan, la Telekom Sport.

anamaria-prodan-Reghecampf

Anamaria Prodan a vorbit și despre salariul lui Dennis Man la Parma. Aceasta susține că Giovanni Becali a obţinut un salariu pentru jucător sub ce a cerut ea.

Eu am cerut 1,5 milioane de euro salariu, Giovanni Becali îi negociază 400 de mii până la finalul anului sau 650-800 de mii pe an. Denis a anunţat că nu merge pe minimum 100 de mii de euro şi l-am sunat pe patron, că nu e normal să facă Giovanni aşa ceva, în condiţiile în care e băgat cu forţa.

Şi îşi ia nişte bani nefăcând nimic, obţinând un număr de ftelefon şi sunând, pentru că Gigi nu vorbeşte nicio limbă străină şi Giovanni, pe unde a învăţaţ el limbi străine…“, a mai spus agenta, potrivit sursei citate.

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma s-a făcut în schimbul sumei de 13 milioane de euro, fiind cel mai scump jucător din Liga I.

man parma 4

Conform Transfermarkt, mutarea lui Man de la FCSB la Parma ocupă locul 7 în ierarhia transferurilor din ianuarie 2021.

Citește și Dennis Man, amenințat cu echipa a doua a FCSB-ului! Reacția italienilor la scandalul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare