Anamaria Prodan dezvăluie discuţiile pe care le-a avut cu Dennis Man în scandalul momentului: ,,Eu şi tata cădem de idioţi”

Transferul lui Dennis Man la Parma a declanşat un scandal monstruos în fotbalul românesc, între Gigi Becali şi Anamaria Prodan.

Impresarul jucătorului a venit cu o nouă serie de dezvăluiri în conflictul momentului din fotbalul românesc.

dennis man 4
SURSA FOTO: Captură DigiSport

Anamaria Prodan a arătat mesajele pe care le-a avut cu Dennis Man şi tatăl acestuia, pentru GSP Live, din timpul negocierilor.

Ne jucăm cu lucrurile astea de parcă copilul e robot. M-am săturat, sincer”, a spus tatăl lui Dennis Man.

„Nu trebuie să ne certăm cu Becali, de asta tac și eu. Sunt foarte diplomată, aștept de la LA Galaxy, poate rezolvăm. Ce să mai zic?”, a fost răspunsul Anamariei Prodan.

sursa foto: gsp.ro
sursa foto: gsp.ro

Impresarul jucătorului a insistat să se citească şi mesajul trimis de Dennis Man.

,,Nu mă poate obliga să semnez cu Giovanni atât timp cât sunt sub contract cu dumneavoastră.”, a spus Dennis Man.

După aceea, Anamaria Prodan a veni cu altă dezvăluire, prin care susţine că a votbit cu Becali, iar acesta i-ar fi transmis că Man şi tatăl său nu au o părere tocmai bună despre ea.

Becali Anamaria Prodan

M-a sunat Gigi Becali și mi-a spus o miniciună ordinară, că «jucătorul te înjură, la fel și taică-su, nu te suportă». I-am zis «băi patroane, pe bune? Cred că mă confunzi, că vorbești cu altcineva». Copilul ăsta nu a vrut să plece niciodată de lângă mine.”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan.

Dennis Man a avut un răspuns imediat la aceste vorbe transmise de impresar:

,,Eu nu am spus astfel de lucruri, să fie clar. Nu știu ce se încearcă, dar eu și tata cădem de idioți”, a fost răspunsul lui Dennis Man.

dennis man 3

Transferul jucătorului de 22 de ani s-a realizat până la urmă la Parma. Acesta a şi debutat în tricoul noii sale echipe în partida de duminică cu Napoli, când a fost introdus pe teren în ultimele 10 minute.

Acesta s-a remarcat cu o pasă dată cu călcâiul în prelungirile partidei de pe stadionul Diego Maradona.

man 1

Citeşte şi Anamaria Prodan are o mare remușcare după transferului lui Man în Italia: “Nu am treabă dacă pierd bani, asta mă doare”