Analiza dură a lui Duckadam după meciul cu Guimaraes. “Jucăm haotic”

FCSB păstrează șanse bune de calificare în grupele Europa League, după 0-0 la Giurgiu cu Vitoria Guimaraes. Președintele de imagine al ‘roș-albaștrilor’, Helmuth Duckadam, a fost dezamăgit de jocul colectiv, dar a remarcat atitudinea bună a jucătorilor.

FCSB are o singură victorie în ultimele opt meciuri oficiale. Astăzi, vicecampioana României va prezenta un nou antrenor, Bogdan Vintilă.

Mi-a plăcut atitudinea, băieții și-au dorit un rezultat bun. Unii antrenori s-au supărat pe mine, dar nu avem un joc de echipă, ne bazăm doar pe indivitualități. Jucăm puțin haotic, dar important e că ne dorim. O eventuală calificare ar salva acest debut de sezon.

Jucătorii care vin după accidentări n-au meciuri în picioare, dar conducerea a luat o hotărâre bună: plecăm marți în Portugalia, avem suficient timp de relaxare și de odihnă pentru a pregăti acel meci.

Bălgrădean a dat siguranță în apărare, jucătorii au mai multă încredere pentru că e un portar cu experiență. Din păcate, Vlad nu are această experiență și așa se explică și greșelile din ultima perioadă. Decizia de a-l titulariza pe Bălgrădean a fost una inspirată“, a spus Helmuth Duckadam la Pro X.

Meciul retur din play-off-ul Europa League va avea loc joia viitoare, de la ora 22.00, la Guimaraes.