Ana Maria Popescu merge la Tokyo! Anunţul făcut de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român

anamaria-popescu-scrima

Ana Maria Popescu va merge în vară la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce a terminat pe primul loc in ierahia mondială a armei.

Pentru Popescu este a cincea participare la Jocurile Olimpice, după ce a mai participat la JO de la Atena 2004, Beijing 2008, Londra 2012 şi Rio 2016.

ana maria popescu

Pentru performanţa sa, spadasina a fost felicitată şi de către Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

,,Spadasina Ana Maria Popescu e oficial calificată la JO Tokyo 2020. Ea a terminat prima in ierarhia mondială a armei şi s-a calificat la a V-a sa ediţie de Jocuri Olimpice.

Bravoo, Ana! Team Romania e mândră de tot ceea ce reprezinţi pentru sportul românesc! Şi la vară să îţi fie bine! Succes!”, a anunţat COSR, potrivit news.ro.

ana maria observator

La jocurile Olimpoice la care a mai participat, Ana Maria Popescu a reuşit să câştige o medalie de aur la Rio în 2016 şi una de argint la Beijing în 2008.

Amânate din cauza pandemiei de Coronavirus în 2020, Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor disputa în perioada 23 iulie – 8 august 2021.

Ana Maria Popescu

Citeşte şi CORONAVIRUS | Reacția Anei Maria Popescu după ce s-a aflat că ar fi putut intra în contact cu sportive testate pozitiv