România a fost eliminată de Rusia în play-off-ul pentru turneul final al Fed Cup! ‘Tricolorele’ au pierdut meciul decisiv de dublu. Ana Bogdan le-a mulțumit fanilor de la Cluj-Napoca și le-a promis că România va obține rezultate importante în Fed Cup.

După eșecul cu Rusia, 2-3 la general, România va juca un play-off pentru a rămâne în Grupa Mondială a Fed Cup.

În schimb, Rusia merge la Turneul Final al Fed Cup, programat între 14 și 19 aprilie la Budapesta.

Ana Bogdan a învins-o pe Veronika Kudermetova, scor 6-3, 6-7 (5), 6-1, dar a pierdut confruntarea cu Ekaterina Alexandrova, scor 5-7, 6-3, 5-7.

Mulţumim, Cluj! Mulţumim, România! Am luptat cu sufletul, am fost uniţi şi ne-am dăruit întru totul acestor zile. Nu s-a sfârşit, ci cred că este doar începutul. Vă mulţumim pentru toată energia pe care ne-aţi dat-o şi pentru faptul ca aţi trăit intens fiecare clipă alături de noi!  To be continued… Win or lose, it’s how you play the game„, a scris Ana Bogdan pe Facebook.

„Ana Bogdan a dus în spate echipa, a jucat foarte bine două zile la rând. Alexandrova e o jucătoare mai puternică, e numărul 28 în lume. E bine că avem un lider în echipă. Partea pozitivă e că am avut trei debutante care au făcut față cu brio. Prioritatea e să rămânem în această grupă„, a spus Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al României, la DigiSport.