Amendă drastică pentru Dinamo după incidentele din derby-ul cu FCSB

Clubul Dinamo București a primit o amendă în valoare de 10.000 lei, după incidentele provocate de către suporteri la meciul cu FCSB, scor 3-3, din etapa a doua a Ligii 1.

Anunțul a fost făcut pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal, care a comunicat deciziile luate de Comisia de Disciplină a FRF.

Derby-ul FCSB – Dinamo a fost întrerupt timp de trei minute, din cauza torțelor care au ajuns pe teren. Materialele pirotehnice au fost aruncate de către fanii dinamoviști din peluză, chiar la poarta apărată de către panamezul Jaime Penedo.

Arbitrul Ovidiu Hațegan a decis întreruperea jocului în minutul doi al partidei, pentru ca stewarzii să curețe terenul de pe Arena Națională. Apoi, Hațegan i-a chemat pe oficialii celor două formații și le-a transmis că oprește meciul timp de 10 minute dacă se mai aruncă obiecte din tribune.

Galeriile celor două formații au afișat scenografii spectaculoase, cu mesaje surprinzătoare.

Fanii din Peluza “Roş-Albastră” au avut o coregrafie 3D, personajul principal fiind Gandalf, vrăjitorul din trilogia Stăpânul Inelelor. “În vremuri întunecate, lumina Stelei ne arată calea către dreptate”, a fost mesajul afişat de galeria FCSB-ului.

Suporterii dinamovişti din Peluza Cătălin Hîldan au prezentat un ultras, care toarnă nisip într-o clepsidră, alături de mesajul: “Nu ne dăm bătuţi. Niciodată nu e timpul pierdut. Câinilor, în viaţa asta mai avem ceva de făcut!”.

La meciul FCSB – Dinamo au asistat 27.835 de spectatori.

Spynews.ro