Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, iar oltenii au amintit de ambițiile mari pe care le au în acest sezon.

Mihăilă, ”dublă”, Cicâldău, penalty, și Ioniță au marcat golurile clubului din Bănie la Voluntari.

Valentin Mihăilă (19 ani) a înscris de două ori pentru echipa sa și a prins aripi. ”Perla” Craiovei a anunțat că oltenii vor să câștige atât Cupa, cât și campionatul în acest sezon.

”Vine foarte bine acest rezultat. Mă bucur că am reușit să înscriem mai multe goluri. Îmi priește acest stadion și sper să mai înscriu când o să mai joc aici. Ne dorim să câștigăm Cupa și campionatul. Ne dorim să aducem un trofeu în Bănie” a declarat Valentin Mihăilă.

După meciul din Cupă, pe Universitatea Craiova o așteaptă un duel de foc cu Dinamo, la Severin. În tur, la București, ”Leii” din Bănie i-au învins pe ”câini” cu 2-0, iar Mihăilă anunță că oltenii vor să marcheze mult mai multe goluri de data aceasta.

”Aștept să vină mulți suporteri la Severin. Dacă jucam acasă sunt convins că era stadionul plin, dar și așa cred că vor veni foarte mulți suporteri.

Sper să facem un meci bun cu Dinamo și să marcăm multe goluri. Nu vreau să fie doar 1-0, pentru că fanii vor mai multe goluri” a mai spus puștiul-minune al oltenilor.

Citește și Pițurcă, nemulțumit și după 4-1. Cine l-a supărat cel mai tare: „Ne-a stricat bucuria!”