RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ambiții mari în tabăra dinamovistă! Cortacero: ”Play-off și primele 4 locuri!”

Pablo Cortacero, acționarul majoritar de la Dinamo, a anunțat obiectivele principale ale formației din Ștefan cel Mare în acest sezon.

”Câinii” nu au obținut rezultatele așteptate în era spaniolă: în cele 5 etape disputate, roș-albii au câștigat un singur meci, au înregistrat două remize și au pierdut tot de două ori.

Pablo Cortacero a ”spart gheața” și a spus concret care sunt obiectivele clubului în acest sezon. Ibericul vrea ca ”Guriță” să o ducă pe Dinamo în play-off și să se bată pentru un loc în preliminariile Europa League.

Pentru ca aceste obiective să se realizeze, acționarul majoritar al bucureștenilor îi liniștește pe suporteri și anunță că noi transferuri vor fi realizate în scurt timp.

”Credeți în acest proiect. Aveți încredere că vom reuși! Fiți liniștiți, am venit să facem performanță. Îmi doresc să intrăm în play-off și să terminăm în primele 4. Vor mai veni jucători până pe 6 octombrie, vom face o echipă puternică.” este anunțul făcut de Cortacerio la la Radio Dinamo 1948.

cortacero-dinamo

Citește și ”Derby” pentru stadion! Dinamo vrea și ea să joace pe Arcul de Triumf!

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare