Ion Dichiseanu a fost alături de 7.000 de rapidiști în tribune la meciul câștigat cu FCSB II (2-0) pe stadionul din Regie. 

Născut rapidist, marele actor a vorbit despre meciul care aduce echipa din Giulești mai aproape de promovare.

A fost un meci de Liga a 3-a pe care l-am trăit cu multă adrenalină, iar atmosfera creată de fani a fost de-a dreptul fantastică. Eu sunt născut rapidist, lângă șinele de cale ferată. Am sânge vișiniu în vene, mai ales că tata, bunicul și străbunicul au fost rapidiști. Așa că echipa asta a fost mereu în inima mea. Iar eu când iubesc, iubesc!”, a spus Dichiseanu pentru Libertatea.

Actorul a jucat la Rapid la echipele de copii și a rememorat un moment fabulos petrecut în Mexic.

Am jucat fotbal la ”pitici” la Rapid. Mi-a plăcut mult sportul în general și fotbalul în special, dar n-am prea avut timp pentru el!

În schimb, am fost alături de Rapid tot timpul. Și atunci când eram plecat din țară. Țin minte că eram cu trupa de teatru în Mexic și stăteam ca pe ghimpi pentru că Rapidul meu juca un meci important în campionat.

În pauza de repetiții am fugit la Ambasada României de la Ciudad de Mexico, ca să întreb ce-a făcut Rapidul.

De gura mea, cei de la ambasadă au sunat în țară să se intereseze de rezultat. Am plecat fericit din ambasadă, după ce am aflat că Rapid câștigase acel meci”, a povestit Dichiseanu.