“Am arătat cât de mult contează psihicul”. Mihaela Buzărnescu, fericită după victoria de la Madrid

Buzarnescu

Mihaela Buzărnescu (locul 29 WTA) a reușit cel mai bun meci al ei în acest an și a învins-o pe australianca Ajla Tomljanovic (43 WTA), scor 6-3, 6-2, în primul tur al turneului de la Madrid.

Buzărnescu a fost încurajată de mulți spectatori români, la o zi după ce a împlinit 31 de ani.

Mihaela a servit excelent: a reușit 7 ași și nu i-a oferit nicio șansă de break adversarei.

Sunt foarte fericită, acesta e cadoul pe care mi l-am făcut de ziua mea. Am arătat cât de mult contează psihicul şi faptul că o gândire pozitivă te ajută indiferent de câte gânduri negative îţi pot trece prin minte. Mă bucur că după atâtea meciuri am reuşit să am o atitudine fermă, demnă de un jucător de tenis de top. Astăzi am reuşit un meci bun.

A fost a treia zi în care am putut să joc tenis, după ce la Praga am stat numai în pat toată săptămâna. Dar am tras şi am demonstrat că pot să lupt. Mereu îmi doresc să trag, aşa cum pot.

Foarte mulţi români au venit să mă vadă, chiar dacă în acelaşi timp juca şi Simona pe arena centrală. Le mulţumesc că m-au susţinut, i-am auzit mereu şi m-au ajutat foarte mult“, a spus românca pentru DigiSport.

Buzărnescu trece în premieră de primul tur la Madrid și va juca împotriva letonei Anastasija Sevastova (locul 13 WTA), pentru un loc în optimi.