RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Alungat de pe Arena Națională, Gigi Becali a cerut să joace pe un stadion cu tradiție din România: “Ne-au căutat cei de acolo!”

După ce s-a zvonit că ar fi stabilit să joace la Giurgiu meciurile de acasă din restul sezonului, Gigi Becali se pare că ar fi vrut să ducă echipa pe un stadion cu tradiție din România!

FCSB va disputa ultimul meci din acest sezon pe Arena Națională, contra celor de la CFR Cluj, în runda cu numărul 28 din Liga 1. Cel mai mare stadion al țării va fi preluat de către UEFA în vederea pregătirii pentru meciurile de la Campionatul European din 2020, la care România va fi una dintre gazde.

Rămas fără stadion pe care să își dispute partidele de pe teren propriu, Gigi Becali a găsit repede o variantă și a apelat la oficialii celor de la FC Argeș. Președintele piteștenilor, Jean Vlădoiu, a dezvăluit că latifundiarul din Pipera i-a contactat în vederea primirii acceptului de a evolua pe arena din Trivale pentru partidele din play-off.

Jean Vladoiu

„Ne-au căutat cei de la FCSB și încercăm să-i ajutăm, dar i-am spus și domnului Argăseală că nu depinde de noi, trebuie să vorbim la Primărie și să vedem dacă se găsește o soluție de închiriere a stadionului pentru ca FCSB să joace aici, în play-off”, a spus Jean Vlădoiu, potrivit Pro Sport.

Confiorm informațiilor Fanatik, FCSB ar fi ales să joace până la urmă pe stadionul celor de la Astra Giurgiu partidele din postura de echipă gazdă.Arena Marin Anastasovici nu a fost însă prima opțiune pentru Gigi Becali, care voia să îi ducă pe elevii lui Toni Petrea pe noua arenă Arcul de Triumf.

Citește și Jucătorii de la FCSB, avertizați de către un fost oficial al clubului: „Poate să vină oricine, dacă nu face asta, pleacă!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare