RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Alt primar, acelaşi buget! Promisiunea lui Nicuşor Dan pentru CSM Bucureşti

Noul Primar General nu se atinge de bugetul CSM Bucureşti! Nicuşor Dan le-a vizitat pe Cristina Neagu şi compania şi le-a promis şi când se va rezolva problema restanţelor financiare.

10 milioane de euro a cheltuit CSM Bucureşti în 2020. Aceeaşi sumă va merge la bugetul clubului municipal şi în 2021, sub conducerea lui Nicuşor Dan la Primăria Generală a Capitalei.

Noul primar le-a vizitat pe handbaliste şi le-a promis că nu se va atinge de bugetul clubului.

„Suntem cumva într-o piaţă a sportivelor de performanţă, este normal ca fiecare să fie plătită atât cât este cota ei de piaţă. Ce am spus la întâlnirea de astăzi este că bugetul alocat în 2020 va rămâne acelaşi în 2021, pentru că trebuie să existe predictibilitate în ceea ce priveşte semnarea de contracte, prelungirea de contracte. În ceea ce priveşte restanţele, deocamdată nu s-a rezolvat. Sper să se rezolve după aprobarea bugetului de stat, când vom face această operaţie pe bugetul local, în sensul de a trece toate datoriile, inclusiv salariile neplătite de CSM Bucureşti, şi să mutăm investiţiile pe împrumuturi” – a fost mesajul lui Nicuşor Dan.

„În acest domeniu ne luptăm cu marile puteri ale Europei. Trebuie să ne ridicăm la nivelul echipei, în sensul că trebuie să existe finanţare liniară, neîntreruptă, astfel încât să avem linişte la nivelul echipei şi ele să poată să performeze” – a fost concluzia preşedintelui CSM Bucureşti, Gabriela Szabo.

Szabo a oferit şi informaţii despre bugetul CSM Bucureşti în 2020:

  • 50 milioane RON
    37 milioane RON partea sportivă, dintre care 75% consumaţi de departamentul handbal, feminin, masculin şi juniori.

Nicuşor Dan a promis încă din campania electorală că cel puţin până în 2022 nu va încerca să micşoreze bugetul clubului CSM Bucureşti.

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare