Alin Stoica îl atacă dur pe Giovanni Becali! „Și-a făcut meseria lui de escroc!”

giovanni-becali-dinamo

Alin Stoica (40 de ani) s-a lansat într-un atac fără menajamente la adresa lui Giovanni Becali, omul care l-a impresariat cât a fost fotbalist.

Fostul internațional este supărat pe impresarul Becali, deoarece consideră că și-a ratat cariera din cauza faptului că acesta i-a promis că îl duce la Manchester City, iar el în baza acestor promisiuni a refuzat ofertele venite de la Marseille și Espanyol.

„Știi vorba aia? Ți-am mai zis-o. M-au prins, m-au executat! Era mai bine dacă jucam pentru naționala Belgiei… Aveam lejer 60-70 de meciuri, poate chiar mai multe… Asta este, ce să mai fac? Nu are rost, mi-a fost greu… Și acum îmi este greu să accept. Ghinionul meu s-a numit Ioan (n.r. Giovani Becali), șoferul lui Dan Alban… M-a prins… E vina mea până la urmă…

Cum să-i spun? Și nu era Dan Alban cel care a început afacerea și Ioan era șoferul lui? Asta e. E vina mea, pentru că el și-a făcut meseria lui, nimic altceva. Meseria lui de escroc, de escroc! Eu nu aveam contract cu el. Eu și Tudorel am mers pe încredere. Vina mea a fost că am refuzat Marseille și Espanyol, e adevărat, unde el a vorbit, dar au existat și alte oferte. Iar cea mai importantă a fost de la Manchester City, când mi-a zis Ronny Rosenthal că trebuia să semnez. Kevin Keagan mă dorea de când aveam 16 ani și el era la Newcastle. Giovanni a zis că vrea bani și pentru Victor. Vezi cum e? Lecție de viață!

Păi terminasem contractul cu Anderlecht, în 2002, iar Keagan venise din 2001 la City. Cum m-ai sunat tu acum, m-a sunat Ioan și mi-a zis „vezi că mâine te urci în avion și mergem să semnăm cu City”. Iar peste trei ore a revenit cu telefonul și mi-a spus că nu se mai face, că au zis ăia ceva rău de mine! Măi, dă-o încolo de treabă! Vezi cum e viața?”, a spus Alin Stoica pentru Fanatik.

alin-stoica

Ioan Becali a încercat să evite subiectul în momentul în care a fost întrebat de relația pe care o are cu Alin Stoica și a susținut că acesta îl bombardează cu mesaje, la 2-3 noaptea.

Te rog, sincer! Nu vreau să mai vorbesc despre Alin Stoica. Din respect pentru taică-su Tudorel, care știu cât suferă pentru copilul lui. Nu vedeți că Alin Stoica îi atacă pe toți, nu-i convine nimic, îi umple pe toți cu ce-i vine la gură? Acum a venit rândul meu?

Eu, ghinionul lui? Eu care l-am dus la Bruges? Plus alte oferte pe care le-a avut pe masă! Hai să fim serioși! Ți-am zis, consideră că nu a zis nimic de mine cum nici eu nu-i răspund la SMS-urile pe care mi le trimite la 2-3 noaptea”, a declarat Giovani Becali pentru sursa citată mai sus.

Citește și • Oltenii, avertizați înaintea duelului cu Lokomotiv Tbilisi: „Nu-i luați la mișto!”