CFR Cluj s-a impus cu 1-0 împotriva lui Sepsi și s-a calificat în semifinalele Cupei României. Golul victoriei a fost marcat de Valentin Costache în minutul 60.

Antrenorul CFR-ului, Alin Minteuan (42 ani), a vorbit despre meci și a explicat cum vede viitorul lui pe banca tehnică a formației din Gruia: ”A fost o partidă grea, am anticipat acest lucru. Lucrurile au ieșit cum am vrut noi. Terenul a fost foarte foarte greu. Am obținut 3 puncte în campionat, iar acum calificarea în semifinale. Nu trebuie să îmi doresc să fiu aici, eu sunt aici. Durata contractului e pe viață. În campionat va fi un alt meci. Este un băiat extraordinar. Joacă, se implică și nu întâmplător. Săptămâna trecută a jucat fantastic.” a declarat Alin Minteuan pentru DigiSport.

Valentin Costache (20 ani), marcatorul golului victoriei, a vorbit despre partida cu Sepsi și a explicat ce înseamnă această reușită pentru el: ”Am avut un meci foarte greu, dar mă bucur că ne-am calificat mai departe. Ne-am dat viața în meci. Aveam nevoie de acest gol pentru încrederea mea. Dacă o să continui tot așa, eu zic că am o șansă foarte mare să joc mai mult. Meciul din campionat o să fie la fel de greu.” a declarat Valentin Costache pentru sursa citată.

FOTO: Nicu Cherciu