RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Alin Minteuan, în război total cu CFR Cluj! „Ăsta e șantaj! Unde e corectitudinea acestor șefi?”

Conflict deschis între conducerea clubului CFR Cluj și antrenorul secund Alin Minteuan! Tehnicianul de la campioana României este nemulțumit de faptul că nu a primit anumite sume de bani restante din 2019. Mai mult, Minteuan susține că a fost șantajat pentru a accepta eșalonarea salariului, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Cel mai probabil, Alin Minteuan va pleca de la CFR Cluj. Înainte de a veni Dan Petrescu, Minteuan a fost antrenorul principal al ardelenilor, reușind 5 victorii în 5 meciuri, în 2019.

Alin Minteuan (43 de ani) este în staff-ul tehnic de la CFR Cluj din 2009, cu o pauză de un an, între 2012 şi 2013, cât timp a antrenat Unirea Dej.

Sută la sută eu sunt marele clujean, fără ghilimele, cum am văzut că spun unii pe surse prin presă. Într-adevăr, mi-aș ridica pălăria în fața oricui dacă ar mai fi vreunul așa mare clujean ca mine la CFR. Unul care să știe și să simtă ce înseamnă CFR Cluj, dar nu este. Vă garantez!

Iar despre caracterul meu nu pot să vorbească unele persoane din cadrul clubului care cărau valizele altora. De fapt, e cam greu să mă judece cineva dintre cei care conduc CFR Cluj în momentul de față!

Mi s-a transmis că vor să-mi prelungească contractul, dar să fiu de acord cu o nouă dată pentru plata primelor, anume 31 decembrie 2020! Ăsta e șantaj, sincer acum! Adică îmi prelungești contractul dacă iar renunț la bani„, a spus Alin Minteuan pentru Fanatik.

Antrenorul secund de la CFR Cluj și-a continuat tirada împotriva conducerii clubului, fără a face referire la Dan Petrescu.

Minteuan s-a format ca fotbalist în Gruia, jucând în perioadele 1993-1997 și 2005-2008. Fostul mijlocaș a câștigat titlul de campion în 2008.

Ăștia sunt actualii conducători de la CFR Cluj, care îl atacă pe Alin Minteuan. Unde au fost cei care spun lucrul acesta când Minteuan antrena pe 1500 de lei două grupe de juniori în același timp?

Unde este corectitudinea acestor șefi de la CFR Cluj… când i-am dat licența lui Trică să antreneze gratis, iar eu am stat acasă? Puteau să mă pună și pe mine antrenor, dar eu am stat în banca mea și nu am cerut nimic. Eu doar am ajutat atunci CFR Cluj, cum am făcut-o întotdeauna„, a mai spus Alin Minteuan.

CITEȘTE ȘI -> Dan Petrescu îi atacă pe rivalii de la FCSB! “Nu e normal! Nu avem voie să ne antrenăm”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare