RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Alin Minteuan, apărat de Dorinel Munteanu în scandalul cu Petrescu. De unde crede „Neamțul” că a plecat totul

Dorinel Munteanu (51 de ani), antrenorul lui CSM Reșița, este de părere că Alin Minteuan nu a greșit cu nimic atunci când și-a cerut drepturile salariale și îi ia apărarea acestuia în conflictul cu Dan Petrescu.

Antrenorul Reșiței crede că problemele financiare apărute în urma pandemiei de coronavirus i-au determinat pe cei doi să ajungă la acest conflict.

„Am rămas surprins de scandalul dintre Minteuan și Petrescu. Ar fi trebuit să nu fie probleme pentru că lucrurile merg bine din punct de vedere sportiv. A apărut problema banilor și la Cluj. Alin Minteuan e printre puținii care își cer drepturile la zi, ceea ce ar trebui să se întâmple normal, și a fost exclus

Nu cred că ar fi putut fi o problemă între cei doi, trebuie să se respecte ierarhiile. Problema financiară va exista mult timp în campionatul intern”, a declarat Dorinel Munteanu, la ProSport.

Minteuan a contribuit serios la câştigarea ultimului titlu de către CFR Cluj.

Fostul secund al ardelenilor a câştigat cinci meciuri din cinci ca antrenor interimar şi i-a oferit pe tavă lui Dan Petrescu un titlu de campion cu CFR Cluj.

Minteuan a intrat recent în conflict cu Petrescu după ce a refuzat o nouă amânare a plăţilor din partea clubului.

Citește și • Dan Petrescu, acuzat din interior: “Lipsă de bărbăţie!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare