RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Alibec și Ioniță, doriți în Bulgaria de Giovani Becali! Ce formație este interesată de fotbaliștii români

Denis Alibec și Alexandru Ioniță pot ajunge în Bulgaria, la Levski Sofia!

Giovani Becali, fost agent de jucători, colaborează cu formația din Bulgaria. Acesta este un apropiat de-al lui Vasil Bojkov, patronul lui Levski. 

Ioan Becali vrea să încheie hegemonia lui Ludogorets și să o facă pe Levski Sofia campioană. Acesta a explicat că există posibilitatea ca Denis Alibec, fotbalistul Astrei, și Alexandru Ioniță, jucătorul CFR-ului, să ajungă la formația din Bulgaria.

  • 750.000 de euro este cota de piață a lui Alibec, potrivit transfermarkt.com
  • 830.000 de euro este valoarea lui Ioniță, potrivit site-ului de specialitate menționat

„Denis Alibec este cel mai bun jucător român din Liga 1. Va costa clubul Levski, dacă şi-l doreşte. Antrenorul Petar Hubchev m-a întrebat de Denis Alibec. Voi coopera pentru transferul lui, dacă antrenorul va dori.

Alex Ioniţa este, de asemenea, un jucător foarte bun. Nu a jucat prea mult pentru CFR Cluj în acest sezon. Poate evolua precum un număr 10 tipic, dar şi pe ambele aripi. CFR Cluj a plătit un milion de euro la Astra pentru el. La Giurgiu a jucat la un nivel foarte înalt. La CFR are acum 20.000 de euro pe lună. Dacă antrenorul lui Levski îl vrea, de ce nu? Este un fotbalist tânăr şi de calitate.” a declarat Giovani Becali, potrivit topsport.bg.

Vezi și VIDEO | Alexandru Băluță, nostalgic după revenirea în țară: ”Mă uit și acum la golurile mele în tricoul Universității”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare