Alibec a semnat cu noua echipă! Ce salariu va avea fotbalistul și ce sumă a obținut Astra Giurgiu

denis-alibec-va-semna-cu-gaziantep

“Telenovela” Denis Alibec a ajuns la final! Atacantul a semnat cu noua sa echipă și deja a fost prezentat pe unul dintre conturile oficiale ale clubului.

Denis Alibec (29 de ani) a semnat cu formația turcă Kayserispor și va fi coleg cu alți doi români, Silviu Lung Jr. și Cristian Săpunaru. Atacantul român va avea un salariu anual de 700.000 de euro, iar clubul giurgiuvean a obținut aproximativ 900.000 de euro în schimbul său. Kayserispor a postat pe contul de Twitter o fotografie cu Denis Alibec la sosirea în Turcia, în care apar și ceilalți doi români de la formația din țara semilunei.

120724531 399322627726337 2944698455561077225 n

Deși era ca și transferat în Arabia Saudită, la formația Al-Qadisiyah, Alibec a refuzat să se ducă până la urmă, iar unul dintre motivele care l-au convins pe atacant să ia această decizie, este dorința sa de a rămâne în circuitul echipei naționale.

Formația Kayserispor ocupă în acest moment locul 14 în prima ligă din Turcia, cu 3 puncte acumulate în tot atâtea partide. În sezonul precedent, Kayseri a terminat pe penultimul loc în ierarhie, dar a continuat în prima ligă datorită deciziei de a nu retrograda nici o echipă în eșalonul secund, această situație fiind posibilă odată cu apariția pandemiei cu coronavirus.

Citește și VIDEO | Toni Petrea nu se ferește să recunoască! Care este marea problemă a FCSB-ului înaintea derby-ului